Mirësevini ne faqen tone! “Jeta në Fokus” sjell informacione në fusha të ndryshme të jetës  shëndetit, edukimit, zhvillimit të fëmijëve,
modes, mirëmbajtjen e vetës, etj. Na diqni dhe nuk keni per t'u zhgenjyer!
Ju ofrojme:
Dieta individuale, rekomandime me produkte bimore dhe tradicionale për trajtimin e: diabetit, yndyrës së larte, autizmit, kolitit, mykut,
ADHD, problemet gastronologjike, parazitë, mykut në zorrë, gjenekologjike (të bardhat ose infeksionet e femrave), humbje peshe,
hiperaktivitetetin, depresionin, akneve, lëkurës, etj.
Optimalizimin e trupit për shtatëzani të suksesshme dhe trajtime gjatë dhe pas shtatëzanisë.
Trajtime për foshnjat e sapolindur.
Vitamina, kozmetike bio dhe produkte bimore
Shkathtësitë që duhet të zotërohen nga fëmijët 0 - 3 muaj janë:
• Sheh duart e tij
• Reagon ndaj tingujve
• Vështron fytyrat
• Mban kokën lart për periudha të shkurtra kohore
Kliko për të lexuar më shumë....
Jeta në Fokus
Sot, një grua me diabet ka të njëjtat shanse siç kanë të
gjitha gratë e tjera për të patur një
shtatzani të sukseshme si edhe një fëmijë të shëndetshëm.
Kliko për të lexuar më shumë....
Kandida ose Myku prek çdo grup moshe si femrat dhe
meshkujt. Shenjat e mykut varjojnë nga personi në person
dhe nga mosha e tyre. P.sh: Femrat mund të kenë dhimbje
koke, shtim sekrecionesh, lëvizje hormonale, puçra në fytyrë,
etj. Meshkujt mund të kenë dhimbje gjunjësh, plogështi, etj.
Fëmijët mund të jenë hiperaktiv, të papërqëndruar, etj.
Karakteristikat nuk janë të prera ndërmjet grup moshave dhe
sekseve.
Kliko për të lexuar më shumë....
Ky frut ndihmon për të luftuar inflamacionin, ul
faktorët e rrezikshëm për sëmundjet e zemrës,
diabetit dhe kancereve të caktuar. Ky frut
ndihmon të lehtësojë dhimbjen e artritit dhe
kyçeve. Qershitë, gjithashtu kanë elementë
përbërës antiviralë dhe antibakterialë
. Kliko për
të lexuar më shumë....
Lexoni më shumë për: